По-малко известни коледни каузи, в които може да се включите

Тук ви предоставяме информация за благородни инициативи, в които може да участвате или да споделите със свои близки и приятели.


Купи подарък от майка на дете с увреждане и дари нодежда

Ръчно изработени продукти от хора с увреждания и майки на деца с увреждания. Всяка майка представя себе си, детето си и проблема, който има, както и нещата, които изработва. Продажбата на ръчно изработени от тях вещи е начин да подпомогнат семейния бюджет, да се чувстват полезни и запълни деня им със смисъл.

(9) Купи подарък от майка на дете с увреждане и дари надежда❤️❤️❤️ | За подароци | Facebook


Тази Коледа нека бъде за бъдещото на децата с аутизъм!

Нека успеем заедно да съберем нужните средства за подпомагане развитието и обучението на децата с аутизъм в размер на 3 000 лв. Нека подаръците да бъдат тези, които един ден ще носят повече смисъл и благодарност. Нека подарим спокойствие и среда, в която тези деца и родители бъдат като всички нас.

https://platformata.bg/bg/kauzi/1445:4970-2021-12-06-06-42-09/details/campaign.html


Да купим камионче за топла храна за нуждаещи се!

Особено в зимните месеци, нуждата от топла храна е много голяма. Има различни начинания в тази посока, но те са обикновено свързани с даден празник или повод, а хората имат нужда от грижа постоянно. Можете да подкрепите кампанията с дарителски SMS с текст DMS DOBRO на номер 17 777 за трите мобилни оператора.

https://platformata.bg/bg/kauzi/1386:5858-2021-11-22-19-21-05/details/campaign.html


ЗАСТАНИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ В БОРБАТА С ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ

Вашето дарение е жизненоважно, за да могат кризисните и консултативни центрове да продължат работата си и да помагат на нуждаещите се жени и деца, пострадали от насилие. Дарението Ви ще отиде за спешните нужди на центровете.

https://platformata.bg/bg/kauzi/1407:zastani-na-purva-linia-fond-na-zhenite/details/campaign.html


Да завърнем коледните усмивки на 15 деца с увреждания!

Нека върнем коледните усмивки на децата, посещаващи Центъра тази година. С набраните средства ще бъдат закупени подаръци за 15 деца с различни увреждания – аутизъм, Даун синдром, ДЦП, както и материали за направата на коледна украса и тържество.

https://platformata.bg/bg/kauzi/1434:koledni-usmivki/details/campaign.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *