Коледни събития

Коледата винаги е много очаквана и магична. Времето близо до нея е изпълнено с тематични събития, тържества, изпълнения… В тази статия ще ви представим най-популярните и забавни от тях.


Opera D’amore

Коледен концерт на живо със световно известните звезди Хосе Карерас, Мария Гулегина, Марко Берти, оркестърът и хора на Софийска опера и балет ще зарадва феновете на класиката. Събитието ще се състои на 19 декември, от 19:00 часа, в зала Арена Армеец. Програмата ще включва – 3D мапинг, холограми, интерактивни декори, звук и осветление от последно поколение и дизайнерски костюми, създадени специално за шоуто. Билети може да закупите на касата на Кантус Фирмус в зала България и от сайта на Ивентим БГ.

Купи билети за Opera D’amore, Sofia ~ Sports hall „Arena Armeec“ (eventim.bg)


Коледа в Рим

Готови ли сте за най-магичните дни в годината? За Коледа като никоя друга досега? За двуседмичен базар сред филмовите декори на киноцентър Бояна?
Събитието ще се проведе между 11-ти и 24-ти декември, всеки ден от 12:00 до 22:00 часа в Киноцентър “Бояна” на Декор Рим. Базар, храна и напитки, работилница на Дядо Коледа, ледена пързалка, цирк, карусел, въртележка, родео бик и музика на живо са само част от забавленията, приготвени от организаторите. Подходящо за малки и големи. Деца до 5 години влизат на събитието и използват атракционите безплатно. Билетът за вход е 8 лева. Билетът за вход + ползване на атракциони е 20 лева, от платформата на epaygo.bg

София играе: КОЛЕДА В РИМ (plays.bg)


София Коледен град

„София коледен град“ ще се състои от 9 до 23 декември. Всички ценители на вкусната храна, качествените напитки, интересните подаръци, печивата и музиката, ще имат възможност да се насладят на тези удовлствия за сетивата. Всяка вечер в кино Кабана ще има представления и музикални изпълнения, а уикендите и детски театрални постановки. Адресът е площад ,,България” 1.

София играе: София коледен град (plays.bg)


Балетен спектакъл – Лешникотрошачката

Събитието ще се състои на 16 декември, от 19:00 часа, в Софийската опера и балет – голяма зала. Билети може да закупите на касата на Софийската опера и балет или на сайта на операта. Спектакълът е по музика на Пьотър Илич Чайковски. Продължителността му е 120 минути, с един 20-минутен антракт. Адресът на Софийската опера и балет е ул.“Врабча“ № 1.

https://www.operasofia.bg/repertoire/439


Christmas is here

Събитието ще се състои на 17 декември, от 18:30 часа, в концертна зала на Общински културен институт ,,Надежда’’. Програмата ще включва популярни коледни мелодии в изпълнение на Джаз формация ,,София” и младите възпитаници на HighLight Singing Academy. Билети може да закупите на касата на Общински културен институт ,,Надежда”. Концертът ще се проведе при спазване на актуалните противоепидемични мерки! Адресът на Общинския културен институт,,Надежда’’ е бул. Ломско шосе № 2.

http://oki-nadejda.com/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *