Завършването на 12. клас

На 12.05.2022г. изпратихме нашите абитуриенти. Беше един изпълнен с усмивки и сълзи от радост ден. Както повелява традицията, единадесетокласниците организираха изпращането на завършващите. Церемонията започна с посрещане на випуска и продължи с реч на директора, заместник директорите, класните ръководители на двата класа. Представители на Ученическия съвет и 

 

Училищният вестник поздравиха абитуриентите. Сетне се постави началото на нов обичай – всички преподаващи на випуска учители поздравяват с грамота постигналия най-много успехи по техния предмет ученик. Настъпи време за разпределянето на дванадесетокласниците по категории като “Най-амбициозната”, ”Най-харизматичният”, “Хумористът на випуска” и т.н. Следваха много снимки, усмивки и щастливи емоции. 

 

Скъпи абитуриенти, в този специален ден вие приключихте едно приключение, но започнахте друго. Отворихте нова страница, изпълнена с още повече веселия, забавления, но и отговорности. Предстоят ви много важни избори, както и много битки. Желаем ви късмет, разум, кураж и успехи. Следвайте мечтите си! 

 

Поздрави, екипът на Училищен вестник НУККЛИИЕК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *